● مواد لازم (برای چهار نفر)
▪ لازانیا =یک بسته
▪ سینه مرغ= ۳۰۰ گرم
▪ قارچ خرد شده= دو لیوان
▪ بادمجان حلقه شده= دو لیوان
▪ پیاز متوسط =یک عدد
▪ پنیر پیتزا =به میزان دلخواه
▪ رب، نمک و آویشن =به میزان دلخواه

● طرز تهیه:

برای تهیه مایه میان لازانیا ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و سپس سینه مرغ را که از قبل خرد کرده و آن را در آب لیمو و پیاز گذاشته اید، اضافه کنید.



در مرحله دوم، بادمجان های حلقه شده و پخته شده در فر و قارچ های خرد شده را اضافه کنید. آن گاه به مایه رب، نمک و آویشن بزنید و با کمی آب روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شوند. در قابلمه ای دیگر ورقه های لازانیا را در آب در حال جوش ریخته و پس از نرم شدن آبکش کنید سپس در ظرفی که می خواهید در فر قرار دهید به ترتیب ورقه های لازانیا را افزوده و سپس مایه را در میان آنها بریزید و به این ترتیب ظرف را کاملاً پر کرده و روی آن را با سس سفید و یا پنیر پیتزا پوشانده و برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده است، بگذارید.