مواد لازم :
روغن زیتون =مقداری
خمیرپیتزا = به تعداد
پیاز =1 عدد
نمک و فلفل =به میزان لازم
گوجه فرنگی تزئینی =150 گرم
قارچ =100 گرم
گوشت چرخ کرده =200 گرم
ژامبون=100 گرم
سوسیس =100 گرم
فیله ساردین=4 عدد
فلفل دلمه ای سبز =1 عدد
سس ریحان =مقداری
ارگانوا =1 قاشق چایخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده =350 گرم


طرز تهیه :
خمیرها را آماده میکنیم. پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی های خرد کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم .

سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمه ای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم .

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم