موادلازم:
کره= 250 گرم خرد شده
پودر قهوه فوری=یک قاشق سوپخوری
آب جوش= یک و نیم پیمانه
شکلات تلخ = 200 گرم
شکر = 2 پیمانه
آرد = 5/2 پیمانه یا 350 گرم
بیکینگ پودر= 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو = یک چهارم پیمانه
تخم مرغ =2 عدد
اسانس وانیل=یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته=500 گرم
گیلاس تازه و یا کمپوت گیلاس =2 قوطی

فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کرده، کف آن و دیواره ها را کاغذ روغنی قرار دهید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کرده سپس مخلوط قهوه و آب جوش را بریزید، هم بزنید و بعد شکلات و شکر را اضافه کرده هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی ایجاد شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد، کمی با همزن برقی آن را بزنید.
مواد خشک را الک کرده (آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر) را به آن در چند مرحله اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و بزنید و در آخر وانیل را اضافه کنید. مایه را درون قالب ریخته در فر به مدت یک ساعت و چهل و پنج دقیقه قرار دهید.
کیک را پس از خنک شدن کامل به 3 لایه تقسیم کنید، در لابه لای لایه ها خامه فرم گرفته و گیلاس بدون هسته قرار دهید و سپس رو و اطراف کیک را نیز خامه بمالید و با شکلات و گیلاس تزئین نمائید.

نکته: در هنگام ذوب کردن کره و شکلات روی حرارت، نباید اجازه دهید مایه روی حرارت بجوشد.