• بامیه

یک پیمانه آب، یک پیمانه آرد، ۳ عدد تخم مرغ، روغن مایع براى سرخ کردن، ۲ پیمانه شربت غلیظ
شکر، آب و روغن را در ظرفى مى ریزیم و روى آتش مى گذاریم تا جوش بیاید. آرد را در آبى که جوش آمده مى ریزیم و یکى دوبار آهسته به هم مى زنیم تا آب کاملاً تبخیر شده و مایه سفتى به دست آید. سپس آن را از روى آتش بر مى داریم و کنار مى گذاریم تا کمى سرد شود. حال تخم مرغ ها را یکى یکى به آن اضافه مى کنیم و با هم زن برقى هم مى زنیم تا خمیر کشدارى به دست آید. روغن ذوب شده را در طرفى داغ کرده و خمیره را در قیف خامه مى ریزیم و به هر شکلى که بخواهیم در روغن داغ درون ظرف مى ریزیم. وقتى بامیه ها برشته شدند آنها را در یک صافى مى گذاریم تا روغن اضافى آن گرفته شود و بعد در شربت غلیظ مى اندازیم. اگر دوست داشته باشیم به شربت بامیه هل، گلاب و کمى جوهرلیمو هم اضافه مى کنیم.
 

 •زولبیا
۱۲۰ گرم ماست آب گرفته، ۱۲۰ گرم نشاسته سفید، یک قاشق چایخورى سرخالى جوش شیرین، یک قاشق غذاخورى خامه، روغن مایع به مقدار لازم براى سرخ کردن، ۲ پیمانه شربت غلیظ
نشاسته را پودر کرده و در ماست و خامه حل مى کنیم. اگرخیلى غلیظ بود یک قاشق آب اضافه مى کنیم و آن را کمى رقیق مى کنیم. سپس جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط را در قیف خامه مى ریزیم و روغن مایع را در تابه اى داغ مى کنیم. مایه را به صورت پنجره اى در روغن داغ مى ریزیم. پس از سرخ شدن زولبیاها آنها را در صافى مى گذاریم تا روغن اضافى آنها گرفته شود سپس آنها را در شربت زولبیا مى اندازیم.
 

• شربت زولبیا و بامیه
دو پیمانه شکر، یک پیمانه آب ، یک دوم پیمانه گلاب، کمى زاج کوبیده یا دو قاشق سوپخورى آبلیمو
آب، شکر و گلاب را مخلوط مى کنیم و در ظرفى ریخته روى آتش مى گذاریم تا به جوش آمده و کاملاً غلیظ شود. بعد کمى زاج کوبیده یا دو قاشق سوپخورى آبلیمو را در آن مى  ریزیم. پس از چند جوش از روى آتش برمى داریم و از صافى رد مى  کنیم. براى زولبیا از شربت گرم و براى بامیه از شربت سرد استفاده مى کنیم. در صورت تمایل کمى جوهرلیمو به شربت اضافه کنید تا براق شده و شکرک هم نبندد