مواد لازم:
بادنجان = یک کیلو
گوشت مرغ=750 گرم
پیازداغ = دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی=دو قاشق سوپخوری
غوره=300 گرم
نمک، روغن و زردچوبه= به میزان لازم
گوجه‌فرنگی ریز =در صورت تمایل چند عدد
طرز تهیه:
بادنجان‌ها را پس از پوست کندن و گرفتن تلخی آب آن را در روغن سرخ کرده، کنار می‌گذاریم. مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده با کمی روغن تفت می‌دهیم، سپس رب، پیاز داغ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم نیم‌پز ‌شود. وقتی که مرغ‌ها نیم‌پز شد، بادنجان‌های سرخ شده را روی مرغ‌ها چیده و غوره را هم روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا مرحله پخت کامل شود.
می‌توان گوجه‌فرنگی‌ها را هم روی بادنجان‌ها گذاشت تا بپزد یا این که در کمی روغن سرخ کرده و پس از کشیدن خورش دور ظرف چید.