مواد اولیه :
شکلات تخته‌ای تلخ پودر قند از هر کدام =50 گرم
تخم‌مرغ= یک عدد
بیسکویت دایجستیو =خردشده به میزان لازم
شیر خشک= یک پیمانه
کره= 60 گرم
نسکافه یا کاکائو= یک قاشق سوپخوری
گردو تازه= 70 گرم
طرز تهیه:
کره را در قابلمه گذاشته تا با حرارت کم آب شود. پس از آب شدن نسکافه و شکلات تلخ را به آن اضافه کرده و مرتب هم زده، پودر قند را ریخته تا مواد جذب هم شوند، سپس از روی حرارت برداشته یک تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد شیرخشک را اضافه کرده هم زده تا جذب هم شوند. مجددا روی حرارت گذاشته خوب مخلوط کنید و بعد از روی حرارت برداشته بیسکویت را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. (می‌توانید به خمیر، گردو اضافه کنید) خمیر را داخل فویل پیچیده و رول کنید می‌توانید داخل قالب مورد نظر محافظ غذا انداخته و بعد خمیر به دست آمده را روی آن بریزید و با محافظ آن را بپوشانید آنگاه به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار داده بعد برش زده و سرو کنید. برای تزئین می‌توان از شکلات رنده‌شده و پودر قند استفاده کرد.